Orthopedagoog Westland Delfland

Franklinstraat 1A5
2691 HB ‘s Gravenzande
info@orthopedagoog-westland-delfland.nl
(+31) 6 232 257 05

autisme, orthopedagoog, adhd, add, hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie, psycholoog

Orthopedagoog Westland Delfland helpt kinderen en jongeren met studieproblemen en/of leer- en ontwikkelingsstoornissen. Te denken valt onder andere aan dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, autisme en hoogbegaafdheid en – sensitiviteit. Maar ook wanneer het leren gewoon niet lukt of de ontwikkeling soms even niet zo lekker verloopt. U kunt bij ons terecht met uw vragen, voor advies, maar ook voor onderzoek en begeleiding.

Ons uitgangspunt is in verbinding staan met het kind. Samen met de ouders gaan wij op zoek naar de beste mogelijkheden om het kind zo optimaal mogelijk te ondersteunen en zichzelf te laten ontplooien. Een diagnose is er om het kind zichzelf beter te laten begrijpen en om de volgende stappen in de ontwikkeling te kunnen nemen. Wij gebruiken een diagnose niet als beperking, maar juist als aanvulling voor het kind en de omgeving. Na een eventuele diagnose houdt het voor ons dan ook niet op, maar begint de samenwerking pas.

Bovendien hanteert Orthopedagoog Westland Delfland geen wachtlijsten, waardoor u als ouder snel weet waar u aan toe bent en waar u goed aan doet. Ons team is multidisciplinair en bestaat uit onder andere een orthopedagoog, een kinderpsycholoog, een onderwijspsycholoog, een GZ- psycholoog, een ADHD- en oudercoach en een remedial teacher.

 

Waarom kiest u voor ons?

 

  • Sámen met u kijken we naar oplossingen en mogelijkheden
  • Uw kind staat bij ons centraal
  • Wij hebben geen wachtlijsten!
  • Na een diagnose houdt het voor ons niet op, dan begint de samenwerking pas
  • Vergoeding en gespreide betaling is bij ons mogelijk
  • Onze hulp is zo kort als mogelijk en zo uitgebreid als nodig