Orthopedagoog Westland/Delfland

Locatie Monster:
Burg. Woutersplein 10
2681 CV Monster

Locatie ’s Gravenzande:
Naaldwijkseweg 165c
2691 RE ’s Gravenzande

Algemene informatie
0174-248650 (Algemeen)
06-20883119 (Anneke Plugge)
06-23225705 (Sanne Boon)

Emailadres:
info@orthopedagoog-westland-delfland.nl

TAG’S: hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie, autisme, ADHD, ADD, NLD, ASS, hoogsensitief, onderzoek, diagnostiek, begeleiding, behandeling, remedial teaching, psycho-educatie, profielkeuze, consultatie, advies, westland, ondersteuning, diagnose, werkgeheugen, orthopedagoog, psycholoog

autisme, orthopedagoog, adhd, add, hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie, psycholoog

Heeft mijn kind hulp nodig?

Orthopedagoog Westland Delfland helpt kinderen en (jong)volwassenen met studieproblemen en/of leer- en ontwikkelingsstoornissen. Denk aan onder andere aan dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid, AD(H)D en autisme. Maar ook wanneer het leren gewoon niet lukt of de ontwikkeling soms even niet zo lekker verloopt.
U kunt bij ons terecht met vragen en voor advies, maar ook voor onderzoek en begeleiding.

Ons uitgangspunt is in verbinding staan met het kind. Samen met de ouders gaan wij opzoek naar de beste mogelijkheden om het kind zo optimaal mogelijk te ondersteunen en zichzelf te laten ontplooien.
Een diagnose is er om het kind zichzelf beter te laten begrijpen en om de volgende stappen in de ontwikkeling te kunnen nemen. Wij gebruiken een diagnose niet als beperking, maar juist als aanvulling voor het kind en de omgeving. Na een eventuele diagnose houdt het voor ons dan ook niet op, maar begint de samenwerking pas.
Bovendien hanteren we geen wachtlijsten, waardoor u als ouders snel weet waar u aan toe bent en waar u goed aan doet.