Samen met Jorien

Beeldcoach voor Onvergetelijke leerkrachten

Jorien Termond
coaching | training | onderwijsadvies

www.samenmetjorien.nl

contact@samenmetjorien.nl

+31 6 5376 8868

beeldcoach, coaching, werkvloer, groeien, team, onderrwijs, educatie

Samen met Jorien – Beeldcoach voor Onvergetelijke Leerkrachten

Onvergetelijk zijn als leerkracht. Wie wil dat niet?

Leerlingen die 40 jaar later nog steeds denken aan wat jij hebt gedaan of hebt gezegd.

Leerlingen waarvoor jij het verschil hebt gemaakt en bij wie je een onuitwisbaar plekje in hun herinnering hebt gekregen.

Er zijn een aantal specifieke dingen die je kunt doen om Onvergetelijk te worden als leerkracht. In een individueel beeldcoachtraject Samen met Jorien leer je welke dingen dat zijn, maar leer je ze bovenal herkennen bij jezelf en steviger toe te passen tijdens de schooldag.

Maar ook kun je er als schoolteam voor kiezen om een Onvergetelijk team te worden. We kunnen dat bereiken door een teamcoaching uit te rollen rondom de intervisie op school. De intervisie daadwerkelijk goed neerzetten, zodat jullie zelf leren om samen écht duurzaam te ontwikkelen naar Onvergetelijk zijn.

Binnen 3 maanden heb jij en/of jullie de tools in handen om onvergetelijk te zijn voor jouw leerlingen. Dit kan zo snel doordat we werken met videobeelden uit jouw eigen dagelijkse praktijk en omdat we intensief contact hebben. Er ontstaat een continu en diep leren gedurende die 3 maanden, waardoor je sneller resultaten ziet dan je ooit had durven dromen.

Zin om onvergetelijk te worden?

Stuur me een bericht en we gaan aan de slag!

contact@samenmetjorien.nl

of kijk op de website!